Nieuws

 • Nieuwe kleinkunstklassiekers in bundel

  Kleinkunstkenner Daan Bartels schreef het interviewbundel Nieuwe Klassiekers. In dit boek, vanaf deze week te koop, vertellen makers en uitvoerenden het verhaal achter 21 moderne kleinkunstklassiekers.

  12 mei 2013 |
  lees verder

 • Lebbis columnist New Scientist

  Vanaf 21 mei wordt Hans Sibbel de vaste columnist van de Nederlandstalige New Scientist. Het grootste wetenschappelijke weekblad ter wereld.

  11 mei 2013 |
  lees verder

 • Vincent Bijlo 25 jaar cabaretier

  Cabaretier Vincent Bijlo staat al 25 jaar op het podium. Hoe kijkt hij terug op de afgelopen vijfentwintig jaar? Hierover vertelde Vincent donderdagavond in Pauw & Witteman.

  10 mei 2013 |
  lees verder

 • Micha en Paulien verzamelen verhalen

  Micha Wertheim en Paulien Cornelisse organiseren maandelijks Echt Gebeurd. Mensen vertellen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt.

  9 mei 2013 |
  lees verder

 • Opname Panache bijwonen?

  Het satirische TV-programma Panache is op zoek naar publiek. Panache volgt de actualiteiten, waaronder het aftreden van Sacha de Boer en de Koningin en het Songfestival uiteraard. Presentator Jan Jaap van der Wal wordt daarin bijgestaan door onder meer Lebbis, Sander van Opzeeland en De Partizanen.

  8 mei 2013 |
  lees verder

 • Tommy Wieringa springt in Amstel

  Tommy Wieringa heeft de Libris Literatuur Prijs 2013 gewonnen voor zijn roman Dit zijn de namen. De winnaar werd maandagavond in het Amstel Hotel in Amsterdam bekendgemaakt door Clairy Polak, voorzitter van de jury. Na middernacht dook de schrijver in de Amstel.

  7 mei 2013 |
  lees verder

 • Wim Helsen in taxi bij Kamagurka

  In het Vlaamse programma Uitzonderlijk Vervoer rijdt Kamagurka als taxichauffeur cabaretiers rond. Hen veilig en op tijd afzetten voor de voorstelling is zijn enige opdracht. Wim Helsen nam vorige week plaats in de taxi.

  6 mei 2013 |
  lees verder

 • De Dino Show genomineerd voor Gouden Roos

  De Dino Show van Jandino Asporaat is genomineerd voor een Gouden Roos: de prijs voor het beste internationale entertainmentprogramma. De prijs, die bekend staat als de Roos van Montreux, wordt dit jaar op 30 mei in Brussel uitgereikt.

  3 mei 2013 |
  lees verder

 • Bijgeboekt: Leo Blokhuis over The Band

  Gezien bij DWDD? Vorig seizoen gemist? Dan is dit je kans. Op zondag 19 mei. Nog een kans voor deze bijzondere avond over de legendarische succesformatie The Band. Met Leo Blokhuis en fantastische band.

  2 mei 2013 |
  lees verder

 • Nieuw: De Kleine Komedie App

  Vanaf vandaag is De Kleine Komedie App beschikbaar. Bekijk in de app nu al de programmering voor theaterseizoen 2013/2014, check met de Laatste Kaarten-functie voor welke voorstellingen er nog kaarten zijn en blijf op de hoogte van bijboekingen en speciale acties.

  1 mei 2013 |
  lees verder

Pagina:

Volg onze nieuws rss feed

Vandaag

Bob Bronshoff

YOUP VAN 'T HEK
Wat is de vraag? - Oudejaarsconference

Binnenkort

X+L

MUGMETDEGOUDENTAND
Fiftyfifty
30 november tot en met 1 december