Nieuws

 • Tommy Wieringa springt in Amstel

  Tommy Wieringa heeft de Libris Literatuur Prijs 2013 gewonnen voor zijn roman Dit zijn de namen. De winnaar werd maandagavond in het Amstel Hotel in Amsterdam bekendgemaakt door Clairy Polak, voorzitter van de jury. Na middernacht dook de schrijver in de Amstel.

  7 mei 2013 |
  lees verder

 • Wim Helsen in taxi bij Kamagurka

  In het Vlaamse programma Uitzonderlijk Vervoer rijdt Kamagurka als taxichauffeur cabaretiers rond. Hen veilig en op tijd afzetten voor de voorstelling is zijn enige opdracht. Wim Helsen nam vorige week plaats in de taxi.

  6 mei 2013 |
  lees verder

 • De Dino Show genomineerd voor Gouden Roos

  De Dino Show van Jandino Asporaat is genomineerd voor een Gouden Roos: de prijs voor het beste internationale entertainmentprogramma. De prijs, die bekend staat als de Roos van Montreux, wordt dit jaar op 30 mei in Brussel uitgereikt.

  3 mei 2013 |
  lees verder

 • Bijgeboekt: Leo Blokhuis over The Band

  Gezien bij DWDD? Vorig seizoen gemist? Dan is dit je kans. Op zondag 19 mei. Nog een kans voor deze bijzondere avond over de legendarische succesformatie The Band. Met Leo Blokhuis en fantastische band.

  2 mei 2013 |
  lees verder

 • Nieuw: De Kleine Komedie App

  Vanaf vandaag is De Kleine Komedie App beschikbaar. Bekijk in de app nu al de programmering voor theaterseizoen 2013/2014, check met de Laatste Kaarten-functie voor welke voorstellingen er nog kaarten zijn en blijf op de hoogte van bijboekingen en speciale acties.

  1 mei 2013 |
  lees verder

 • Panache: satire over troonopvolging

  Panache is de dagelijkse nieuwsshow waarin comedian Jan Jaap van der Wal en Linda Hakeboom (RAMBAM) een satirische blik werpen op de troonsopvolging en alles wat daar verder uit voortvloeit. Ze doen dit samen met hun nieuwsteam, bestaande uit onder anderen: Jacqueline Blom, Hans Sibbel, Sander van Opzeeland en Nadja Hüpscher.

  29 april 2013 |
  lees verder

 • Gitaarjongens in Carré

  Henny Vrienten bracht op 4 maart zijn favoriete Nederlandse gitaristen bij elkaar in Carré. Op zaterdag 27 april werd de concertregistratie van 'Gitaarjongens in Carré' door de NTR uitgezonden. Bekijk de uitzending hier terug.

  28 april 2013 |
  lees verder

 • Spinvis en Pien Feith openen seizoen Vondelpark Openluchttheater

  Op 5 mei begint het seizoen van het Vondelpark Openluchttheater met een muziekfestival met o.a. Spinvis, Pien Feith en Walla Kristalla.

  27 april 2013 |
  lees verder

 • Het Parool: De wereld kan best wat meer Baartmannetjes gebruiken

  Het Parool zag de nieuwe voorstelling van Nathalie Baartman, Prei met Mij, die tot en met zaterdag in De Kleine Komedie is te zien. 'De cabaretière voelt zich eindelijk geliefd. Het is haar gegund.'

  25 april 2013 |
  lees verder

 • Yentl en De Boer wint Wim Sonneveldprijs

  Het duo Yentl en De Boer heeft de Wim Sonneveldprijs voor veelbelovende kleinkunstenaars tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival gewonnen. Yentl Schieman en Christine de Boer maakten tijdens de finale van het Concours de meeste indruk op de jury.

  22 april 2013 |
  lees verder

Pagina:

Volg onze nieuws rss feed

Vandaag

Jaap Reedijk

OM MAARTEN
Ricky Koole, Egon Kracht, Paul de Munnik, Theo Nijland, Wouter Planteijdt e.a.

Binnenkort

Claudia Sola

HANS AARSMAN
Zelf weten (première)
23 tot en met 25 oktober