YENTL EN DE BOER

De kampvuursessies
zo 3 jul - di 5 jul
zo 3 jul
-
di 5 jul

Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Met De Kampvuursessies zetten ze vorig jaar Carré al in lichterlaaie. Nu gaan ook wij voor de bijl.

 

Mensen met kaarten voor 12 januari zijn van harte welkom op 3 juli 2022

Mensen met kaarten voor 13 januari zijn van harte welkom op 4 juli 2022

Mensen met kaarten voor 14 januari zijn van harte welkom op 5 juli 2022

Warm. Krijg je het van dit programma. Schreef de Volkskrant. De Kampvuursessies is een viersterrenfik. Allemaal eromheen en zingen maar. En genieten. ‘Als Yentl en de Boer een liedjesprogramma spelen,’ zei de Theaterkrant, ‘zit je gebakken.’ Niet echt gebakken natuurlijk, want het is nepvuur, maar de kampvuursfeer is wel echt. Inclusief bijpassende muziekinstrumenten, geweldige gastmuzikanten en een stapel hout. Hun mooiste en grappigste liedjes spelen ze. En hun nieuwste. Zoals Het is begonnen, het nummer waarvoor ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs kregen. Vaak zijn ze bekroond, nog vaker bejubeld. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Met De Kampvuursessies zetten ze vorig jaar Carré al in lichterlaaie. Nu gaan ook wij voor de bijl. En krijgen we het daar warm van? Wat heet!
Muzikanten: Charly Zastrau en Laurens Joensen 

"Zuivere samenzang, mooie composities en gevarieerde liedteksten, die pakkend, maar ook vaak fantasierijk of bizar zijn."

Theaterkrant

Credits

Foto: Bas de Brouwer & Anne van Zantwijk, bewerking door Jurjen van Loon.