Vacature Theatertechnicus (m/v)

De Kleine Komedie vraagt met ingang van het nieuwe theaterseizoen, op fulltime basis, een jonge, enthousiaste theatertechnicus (m/v) die nog aan het begin van zijn carrière staat en in onze organisatie kan doorgroeien tot een volwaardig allround theatertechnicus.

De sluitingsdatum van deze vacature was 1 juli 2016

We zoeken iemand met een relevante opleiding en voldoende basiskennis betreffende geluid- en lichttechniek.

  • Je werkt mee, in teamverband, aan de technische begeleiding van voorstellingen, concerten en andere evenementen en zal inzetbaar zijn op alle disciplines van de theatertechniek.
  • Je vervult naar de bezoekende gezelschappen/bespelers een gastheer-/gastvrouwfunctie en werkt nauw samen met de technici van de bezoekende gezelschappen/bespelers.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het juiste gebruik, onderhoud en verzorging van de tot het theater behorende technische installaties zoals de licht- en geluidsinstallatie, de trekkenwand en overige technische materialen en hulpmiddelen, als ook voor het onderhoud van het gebouw in het algemeen.

Je sollicitatie kun je voor 1 juli a.s. mailen naar Jacques Visser, Hoofd Technische Dienst,
jacques@dekleinekomedie.nl

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X