De Kleine Komedie Bon

Op zoek naar het leukste cadeau?

Kies dan voor De Kleine Komedie Bon. Het is namelijk wel heel leuk om iemand een avond uit cadeau te doen, maar ontzettend moeilijk om de juiste voorstelling uit te kiezen. Het is natuurlijk ook niet makkelijk, kiezen uit een programma vol cabaret, kleinkunst, toneel en muziekvoorstellingen. Maak het uzelf niet te moeilijk en geef De Kleine Komedie Bon cadeau. Altijd goed. Vanaf 1 januari 2019 kunt u de bonnen ook gebruiken om uw drankjes bij de bar te betalen. 

Waar kan ik De Kleine Komedie Bon kopen? De Kleine Komedie Bon koopt u aan de kassa van De Kleine Komedie. Deze is zeven dagen per week open tussen 16.00 en 20.00 uur. De bon is verkrijgbaar in coupures van 5, 10 en 20 euro en is onbeperkt geldig.  Ook kunt u kunt het bedrag dat u wilt ontvangen aan DKK bonnen overmaken (+€2,50 voor het opsturen) naar ons rekeningnummer o.v.v. uw klantnummer "+DKK bonnen." We versturen ze dan naar het adres dat bij het klantnummer hoort. Als u uw klantnummer niet weet, kunt u deze opvragen bij de kassa (telefonisch op 020 62 40 534 of per e-mail op kassa@dekleinekomedie.nl).

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X