Mijn Stoel Enquête resultaten
Dit voorjaar spraken we een aantal van u tijdens Mijn Stoel in Gesprek en vroegen we u deel te nemen aan onze Mijn Stoel Enquête. Het is fijn om te weten dat we op de goede weg zijn. 90% vindt ondersteuning van De Kleine Komedie de belangrijkste reden om deel te nemen aan Mijn Stoel. Ook voorrang bij het boeken van kaarten en uw eigen stoel vindt u belangrijk. Hier vindt u nog meer resultaten:

Mijn Stoelers zijn onze ambassadeurs!
Bijna 80% ziet zichzelf als ambassadeur van De Kleine Komedie via social media en via uw netwerk. Dit is een nieuwe ontwikkeling, waar we heel blij mee zijn. In het nieuwe seizoen zullen we dit verder uitwerken.

Informatie en bijboekingen
U wordt als eerste op de hoogte gesteld van bijvoorbeeld de bijboekingen of informatie over De Kleine Komedie. 88% vindt dat wij voldoende informatie sturen, het liefst ontvangt u een mailtje of een nieuwsbrief.

Uitnodigingen
U waardeert de uitnodiging voor de Programmapresentatie dus daar gaan we mee door. Ook plannen we in het nieuwe seizoen weer een rondleiding en een Mijn Stoel in Gesprek-bijeenkomst.

Wie is uw mede Mijn Stoeler?
Tijdens Mijn Stoel in Gesprek vroegen we u naar de herkenbaarheid van Mijn Stoelers. De meningen hierover waren verdeeld en daarom herhaalden we de vraag in de enquête. Het merendeel van u geeft aan dat u niet via De Kleine Komedie wilt weten wie er naast u zit. Daarnaast wilt u niet herkenbaar zijn als Mijn Stoeler. Wel waardeert u de rode kaartjes waarmee de medewerkers van De Kleine Komedie u herkennen en verwelkomen. Daar gaan we in het nieuwe seizoen zeker mee door.

Jong talent
88% vindt het (redelijk) belangrijk om nieuw talent te ondersteunen. Maar u wilt ook verrast worden. In het nieuwe seizoen zullen we daarom niet alleen jong talent voorstellingen aanbieden maar ook opmerkelijk talent. Bijzondere makers die u wellicht nog niet kent en waarvan wij denken dat ze u kunnen verrassen. In september ontvangt u hier meer informatie over.
 

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X