Restaurant-Café Harmsen

Op loopafstand van De Kleine Komedie kookt chef Olaf de heerlijkste gerechten in zijn gezellige restaurant-café Harmsen in de Utrechtsestraat.De dagverse keuken van Harmsen
Artiesten en bezoekers van de theaters in de omgeving weten Harmsen al jaren te vinden. De menukaart biedt een reeks aan verrassende dagverse gerechten. Neem alvast een voorproefje.

Wall of fame
Iedere maand staat bij Harmsen een leverancier centraal. Dat kan de visboer, de bakker, of de kaasleverancier zijn. Chef Olaf heeft een hechte band met zijn leveranciers. Kom genieten van hun culinaire specialiteiten. En bekijk dan ook meteen de foto’s van de ‘wall of fame’ met hen.

Relaxed genieten en ontspannen naar het theater
Als u van tevoren aangeeft dat u een voorstelling gaat bezoeken zal de enthousiaste brigade van Harmsen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt en dat u tijdig in het theater bent. Ook na uw avondje theater bent u van harte welkom.

Vriendenpas
Door zijn vaste leverancier voor banket, Banketbakkerij Wesselman in Weesp, laat hij huisgemaakte Weespermoppen maken. Gasten die hun Vriendenpas tonen krijgen een zakje met twee originele Weespermoppen.

Restaurant-Café Harmsen
Utrechtsestraat 51
1017 VJ Amsterdam
Tel. 020 330 56 70
www.restaurantharmsen.nl

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X