Openingstijden kassa
De kassa is op voorstellingsdagen geopend van 16.00 uur tot aanvang van de voorstelling, bij matineevoorstellingen vanaf 12.00 uur. Op zon- en feestdagen zonder voorstelling is de kassa gesloten.

Voorverkoop
Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus neemt de overheid steeds opnieuw passende maatregelen. Wij volgen dit beleid. De datum waarop de theaters weer open gaan staat nu op 1 juni, maar het is aannemelijk dat dit wordt uitgesteld. De feitelijke openingsdatum blijft daarom nog onzeker. Ook de start van de verkoop voor het nieuwe seizoen stellen we uit tot hier meer zicht op is.

E-tickets
U kunt kiezen uit e-tickets of papieren kaarten. Per kaart (zowel e-tickets als papieren kaarten) berekenen we € 1,50 transactiekosten. De transactiekosten dekken de kosten die betrekking hebben op de kaartverkoop. Hiertoe behoren kosten van het verkoopsysteem, datacommunicatie, hosting en iDeal. Als u kiest voor e-tickets, staat in uw bevestigingsmail een pdf met uw tickets. Indien u ervoor kiest om uw kaarten per post te ontvangen, betaalt u € 2,50 verzendkosten en worden de kaarten opgestuurd.

Kaarten kopen via de website
Tot uiterlijk 18.00 uur op de dag van de voorstelling koopt u uw e-tickets via de website. Per kaartje wordt € 1,50 aan transactiekosten berekend, met een maximum van € 20,-. U kunt direct betalen met iDEAL, de Podium Cadeaukaart en De Kleine Komedie Bon. Creditcards worden niet geaccepteerd. Indien u, binnen een dag na uw afgeronde online boeking, geen bevestigingsmail van ons heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met de kassa van De Kleine Komedie (020 624 05 34).

Voor meer vragen over de kaartverkoop, kunt u hier terecht.

Weet waar je koopt
Koop uw kaarten voor voorstellingen in De Kleine Komedie alleen via de kassa en de website van De Kleine Komedie: www.dekleinekomedie.nl. Alle overige aanbieders zijn geen officiële verkoopkanalen van De Kleine Komedie. weetwaarjekoopt.nl

Wachtlijst
Een kwartier voor aanvang van de voorstelling worden niet afgehaalde en teruggebrachte kaarten aangeboden. U komt voor deze kaarten in aanmerking wanneer u zich op de wachtlijst laat plaatsen. Dit kan telefonisch of aan de kassa vanaf 18.00 uur op de avond van de voorstelling, bij een matineevoorstelling vanaf 12.00 uur.

Kaarten retourneren
Heeft u kaarten en kunt u niet naar de voorstelling? Tot een maand voor de voorstelling nemen wij kaarten terug. U kunt ze langsbrengen of terugsturen. We storten het bedrag van de kaarten terug op het bankrekeningnummer van de besteller. Is de voorstelling binnen een maand, kunt u ze terugbezorgen. Wij zullen dan proberen ze nogmaals te verkopen. Als dat lukt, storten we het terug. Als het ons niet lukt, dan helaas niet. Wij berichten u hiervan per post of e-mail.

Reserveren
Reserveren kan gedurende openingstijden aan de kassa en telefonisch op nummer 020 - 624 05 34 vanaf één maand voor de voorstelling. Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk drie kwartier voor aanvang van de voorstelling worden afgehaald, hierna vervalt uw reservering. Annuleer uw reservering als u bent verhinderd, om anderen een kans te geven alsnog de voorstelling bij te wonen.

CJP en Studentenkorting
Op vertoon van CJP en collegekaart kun je voor de helft van de prijs naar de voorstelling. Deze korting geldt vanaf een week voor de voorstelling en niet voor reeds gereserveerde of gekochte kaarten. De kortingsprijs is alleen beschikbaar voor rang 1 t/m 3. Toon je CJP- of studentenpas aan de kassa. Studenten van de Toneelschool kunnen vanaf een week voor de voorstelling voor 5 euro kaarten kopen op vertoon van hun collegepas.

Stadspas
Op vertoon van uw stadspas kunt u voor de helft van de prijs naar de voorstelling. Deze korting geldt alleen op de dag van de voorstelling en niet voor reeds gereserveerde of gekochte kaarten. De kortingsprijs is alleen beschikbaar voor rang 1 t/m 3. Toon uw stadspas aan de kassa.

Verloren kaarten
Neem bij verlies van uw kaartjes contact op met de kassa (020 - 624 05 34).

Groepen
Voor het reserveren of bestellen van twintig of meer toegangskaarten gelden speciale voorwaarden. Neem hiervoor contact op met het kantoor (020 - 626 59 17). De Kleine Komedie hanteert geen groepskortingen.

Informatie voor minder validen
De Kleine Komedie is een historisch pand met monumentale status. Hierdoor mogen we geen aanpassingen doen aan het exterieur en interieur van het gebouw. Door de aanwezige trappen en smalle deuren zijn we minder toegankelijk voor invaliden en niet geschikt voor elektrische rolstoelen. Er is een rolstoelplaats in de zaal die u telefonisch kunt bestellen. Verder zijn er geen voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Blindengeleidenhonden zijn welkom, mits vooraf gemeld bij uw reservering. Lees meer over rolstoeltoegankelijkheid >

Slechthorenden 
Er is een meeluistersysteem voor slechthorenden aanwezig. Een exemplaar is af te halen bij de kassa. 

Regels voorstellingsbezoek van de VSCD
Iedereen die De Kleine Komedie betreedt, aanvaardt de toepasselijkheid van de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies, gedeponeerd bij de Rechtbank van Amsterdam onder nummer 66/2012. Een gratis exemplaar is te downloaden van de website www.vscd.nl.

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X