De Kleine Remedie

Een nieuwe podcast in samenwerking met Het Parool: De Kleine Remedie

In de vijfdelige podcastserie De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen vanuit ons lege theater met artiesten die eigenlijk op het podium hadden moeten staan. Eindelijk weer muziek, grappen en gelach vanuit de Komedie. De sfeer is er weer! Wat hebben we dat gemist!

Onder meer Theo Maassen, Claudia de Breij, Peter Pannekoek, Soundos el Ahmadi, Stef Bos, Roel van Velzen, Diggy Dex, Kiki Schippers, Viggo Waas en Tim Fransen doen hun best om een antwoord te vinden op de onmogelijke vraag: hoe nu verder? Ook is er muziek en op het balkon van de Komedie worden er columns voorgelezen door vermaarde Paroolcolumnisten. Met Femke van der Laan, Theodor Holman en Roos Schlikker én meesterverteller Viggo Waas.

  • Van dinsdag 12 mei tot en met zaterdag 16 mei verschijnt er elke dag een nieuwe aflevering van de podcast. De Kleine Remedie is onder meer te beluisteren op Spotify en te bekijken op YouTube.
Aflevering 1:
Peter, Paul en Malou bellen met thuiszitters Peter Pannekoek, Guus Meeuwis, Roel van Velzen en Kiki Schippers. Columnist Roos Schlikker draagt voor vanaf het balkon en Paul zingt Meer dan een ander van Van Dik Hout.Aflevering 2: 
In de tweede aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Claudia de Breij, Gijs Scholten van Aschat en René van Meurs. Columnist Theodor Holman komt de sfeer verzieken (met hoogtevrees) en Paul zingt Mooi van Maarten van Roozendaal.Aflevering 3:
 In de derde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Pepijn Schoneveld, Soundos El Ahmadi en Bert Visscher. Columnist Femke van der Laan leest een hartverscheurend mooie column voor en Paul de Munnik zingt Bram Vermeulen.

Aflevering 4: In de vierde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Stef Bos, Sanne Wallis de Vries en Theo Maassen. Columnist en zangeres Lisa Loeb zingt over gemis, luid vanaf het lege balkon van De Kleine Komedie.


 

Aflevering 5: In de vijfde en laatste aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Malou Holshuijsen en Paul de Munnik met Tim Fransen, Alex Ploeg en Diggy Dex. Op het balkon staat Viggo Waas en Paul de Munnik zingt Ramses Shaffy.
 

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X