Route & parkeren

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. De Kleine Komedie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Te voet
Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amstel naar De Kleine Komedie (rechterkant).

Komt u met openbaar vervoer?
Vanaf het Centraal Station zijn we bereikbaar met de tramlijn 4 (richting Station RAI) of 9 (richting Diemen (Sniep), u kunt uitstappen bij de halte Rembrandtplein. Er is een metrohalte op het Waterlooplein voor lijnen 51, 53 en 54. Kijk voor een uitgebreid reisadvies met het openbaar vervoer op www.9292.nl.


Grotere kaart weergeven

Met de auto vanuit alle richtingen
In verband met de bereikbaarheid van parkeergarage The Bank raden wij u aan onderstaande route te volgen: Ring Amsterdam (A10), afslag Volendam/Amsterdam Noord richting IJ-tunnel (S116). Door de tunnel, borden Centrum volgen, rijdt u langs het Nationale Opera en Ballet, vervolgens gaat u over de Blauwbrug rechtdoor naar de Amstelstraat. Parkeergarage The Bank zit aan uw linkerhand. Let op: de straat is na 100 meter eenrichtingsverkeer, maar de parkeergarage is net te bereiken.

Parkeren
Komt u met de auto naar De Kleine Komedie, dan kunt u het best parkeren in ParkKing The Bank, Amstelstraat 12, om de hoek van het Rembrandtplein. ParkKing The Bank is de dichtstbijzijnde parkeergarage op 2 minuten loopafstand. De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en er is altijd een parkeerwachter aanwezig. Vraag voor of na de voorstelling in De Kleine Komedie om de parkeervoucher, waarmee u voor € 12,00 vier uur kunt parkeren (afrekenen in de parkeergarage). Indien u langer parkeert, geldt voor de resterende parkeertijd het normale tarief. We hebben geen parkeervouchers voor ParkKing Waterloopplein.

Let op! De verkeerssituatie rondom De Kleine Komedie is gewijzigd. Bekijk hieronder de situatie.