Voorverkoop 2019 - 2020

Vanaf zaterdag 25 mei kunt u voor theaterseizoen 2019-2020 kaarten bestellen via onze website. Om te voorkomen dat er op deze dag geen doorkomen aan is, kunt u al op een eerder moment een inlogtijd en inlogcode aanvragen.

U krijgt dan tevens uw persoonlijke inlogtijd toegewezen zodat u in alle rust kunt bestellen. 

Stap 1: Vraag inlogtijd en inlogcode aan
Vul uw e-mailadres op woensdag 22 mei vanaf 12.00 uur in op onze website. Op uw scherm verschijnt de inlogtijd en de bijbehorende inlogcode waarmee u op zaterdag 25 mei kaarten voor het nieuwe seizoen kunt bestellen. De toewijzing van de inlogtijdstippen geschiedt op volgorde van het moment van aanvraag. Klik hier om een inlogtijd en inlogcode aan te vragen. De verkoop start op zaterdag 25 mei. Uw inloggegevens ontvangt u ook via e-mail. Klik hier om in te loggen.

Stap 2: Lees uw e-mail aandachtig

In de e-mail die u ontvangt staat de inlogtijd en -code. In combinatie met uw e-mailadres krijgt u hiermee toegang tot onze website. Let goed op! De inlogcode en het inlogtijdstip worden per e-mailadres slechts één keer verstrekt.

Stap 3: Ga op de toegewezen tijd naar de site en log in
Vanaf zaterdag 25 mei kunt u op de aan u toegewezen tijd, met uw inlogcode en e-mailadres inloggen op de verkooppagina. Doet u dit eerder, dan zal u geen toegang krijgen tot de website. Doet u dit later dan is dat geen probleem. In het inlogscherm is een klok te zien, die wordt aangehouden als de inlogtijd.

Heeft u nog vragen? Lees dan hier de veelgestelde vragen in de voorverkoop.

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X