Voorverkoop 2019 - 2020

Als Vriend heeft u ook dit jaar weer de mogelijkheid om eerder dan het reguliere publiek uw kaarten te kopen. Om zo efficiƫnt mogelijk uw kaarten te kunnen kopen is het van belang om onderstaande instructie aandachtig te lezen.

Stap 1: Vraag inlogtijd aan
Bij het programmaboekje ontvangt u een brief met daarin uw klantnummer en uw wachtwoord. Vul deze gegevens samen met uw e-mailadres op woensdag 15 mei vanaf 12.00 uur in op onze website. Op uw scherm verschijnt het bijbehorende tijdstip waarop u op zaterdag 18 mei kaarten voor het volgende seizoen kunt bestellen. Vervolgens ontvangt u per mail de inloggegevens waarmee u op 18 mei kunt inloggen op aangegeven tijdstip. Klik hier als u al een inlogcode heeft.

De toewijzing van de inlogtijdstippen geschiedt op volgorde van het moment van aanvraag. De verkoop start op zaterdag 18 mei, de boekjes worden vanaf 4 mei bezorgd. Uw klantnummer en wachtwoord kunt u uitsluitend vinden in de brief die is bijgesloten bij het toegestuurde programmaboekje. Bent u Vriend van De Kleine Komedie en heeft u op 10 mei nog geen programmaboekje met brief ontvangen? Neem dan contact op met de kassa via kassa@dekleinekomedie.nl.

Stap 2: Lees uw e-mail aandachtig
In de e-mail die u ontvangt staat uw inlogtijdstip. Zo krijgt u in combinatie met uw klantnummer en wachtwoord uit de brief toegang tot onze website. Let goed op! Het inlogtijdstip wordt per klantnummer slechts één keer verstrekt.

Stap 3: Ga op de toegewezen tijd naar de site en log in
Vanaf zaterdag 18 mei kunt u op de aan u toegewezen tijd, met uw klantnummer en wachtwoord inloggen op de website van De Kleine Komedie. Doet u dit eerder, dan zult u geen toegang krijgen tot de verkooppagina. Doet u dit later dan is dat geen probleem.

Wilt u bij nader inzien na uw bestelling ook voor andere voorstellingen kaarten bestellen? Zodra de drukte is afgenomen kunt u nogmaals inloggen om voor andere voorstellingen kaarten te bestellen.

Heeft u nog vragen? Lees dan hier de veelgestelde vragen in de voorverkoop.

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X