Last minute wachtlijst of onze mailinglijst

Als een voorstelling is uitverkocht, betekent dit niet altijd dat u de voorstelling niet meer kan bezoeken. Soms komen er last minute kaarten vrij. Er zijn twee manieren om in aanmerking te komen voor vrijgekomen kaarten.

De kaarten die vrijkomen door geannuleerde reserveringen of mensen die hun kaarten weer inleveren worden een kwartier voor aanvang van de voorstelling bij onze kassa aangeboden aan de mensen die zich op de Last minute wachtlijst hebben laten plaatsen door onze kassamedewerkster. 

U kunt zich op de Last minute wachtlijst laten plaatsen door op de avond van de voorstelling vanaf 18.00 uur met onze kassa te bellen (020 624 05 34) of langs te komen bij de kassa zelf om 18.00 uur. Bij een matineevoorstelling kan dit vanaf 12.00 uur. Een plaats in de Last minute wachtlijst geldt voor maximaal vier kaarten per persoon.

2) Mailinglijst
Soms komen er eerder last minute kaarten vrij. Wilt u dat we u mailen wanneer dat het geval is of wanneer een voorstelling opnieuw wordt geboekt? Klik dan hieronder op de voorstelling en laat uw mailadres achter. Als we nieuws hebben over de voorstelling of er kaarten vrijkomen sturen we u een mail. Let op: via onderstaande link komt u op onze mailingslijst, niet op onze Last minute wachtlijst (zie hierboven de procedure voor de Last minute wachtlijst).

 
WACHTLIJST SEIZOEN 2019/2020

ALEX PLOEG
23 t/m 26 januari


ECHT GEBEURD ONDERWEG
22 januariFLORIS KORTIE & VERA KOOPER
27 januari


ALI B
28 januari t/m 1 februari

DANIËL ARENDS
20 t/m 22 februari & 28 t/m 30 april

DANNY VERA
23 februariFLIP & DE NOORMANNEN
9 maartAMSTERDAMS KLEINKUNST FESTIVAL
6 april


RENÉ VAN MEURS
23 t/m 25 april

HENRY VAN LOON
12 t/m 16 mei


MUGMETDEGOUDENTAND
18 mei


GIOVANCA
25 mei

PATRICK LAUREIJ
26 t/m 30 mei

MARTIJN KONING
2 t/m 6 juni

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X