Last minute wachtlijst of onze mailinglijst

Als een voorstelling is uitverkocht, betekent dit niet altijd dat u de voorstelling niet meer kan bezoeken. Soms komen er last minute kaarten vrij. Er zijn twee manieren om in aanmerking te komen voor vrijgekomen kaarten.

1) De Last minute wachtlijst
De kaarten die vrijkomen door geannuleerde reserveringen of mensen die hun kaarten weer inleveren worden een kwartier voor aanvang van de voorstelling bij onze kassa aangeboden aan de mensen die zich op de Last minute wachtlijst hebben laten plaatsen door onze kassamedewerkster. 
 
U kunt zich op de Last minute wachtlijst laten plaatsen door op de avond van de voorstelling vanaf 18.00 uur met onze kassa te bellen (020 624 05 34) of langs te komen bij de kassa zelf om 18.00 uur. Bij een matineevoorstelling kan dit vanaf 12.00 uur. Een plaats in de Last minute wachtlijst geldt voor maximaal vier kaarten per persoon.
 
2) Mailinglijst
Soms komen er eerder dan last minute kaarten vrij. Wilt u dat we u mailen wanneer dat het geval of wanneer een voorstelling opnieuw wordt geboekt? Klik dan hieronder op de voorstelling en laat uw mailadres achter. Als we nieuws hebben over de voorstelling of er kaarten vrijkomen sturen we u een mail. Let op: via onderstaande link komt u op onze mailingslijst, niet op onze Last minute wachtlijst (zie hierboven de procedure voor de Last minute wachtlijst).


UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN SEIZOEN 2018-2019

EDSILIA ROMBLEY
29 aprilMARTIJN KONING
1 t/m 11 mei


DIEDERIK VAN VLEUTEN & FUSE
5 mei

WOODSTOCK
13 meiDANIËL ARENDS
14 t/m 18 mei

LENETTE VAN DONGEN
22 en 23 mei
STEF BOS
26 en 27 mei


PETER HEERSCHOP
30 mei t/m 1 juniHERMAN IN EEN BAKJE GEITENKWARK
10 juni


DE GROTE HARRY BANNINK PODCAST ON TOUR
16 juni


 

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X