Festivals in de zomer waar je onze makers tegenkomt

14 augustus 2016 - In de zomer zijn er geen voorstellingen in De Kleine Komedie maar je kunt onze makers zien op tal van festivals in de stad. Bijvoorbeeld op de Parade, Lowlands en de Uitmarkt.

Zondag 14 augustus 2016

In de zomer zijn er geen voorstellingen in De Kleine Komedie maar wel tal van festivals waar je onze makers kunt zien.

De Parade (12 - 28 augustus in Amsterdam)
Op de Parade staat onder andere Micha Wertheim met zijn muzikale kindervoorstelling ‘De Hik’ en Club Helmbreker met Frank Sinatra's Watertown. Wat dacht je van De fonk met frontman Kasper van Kooten, in september een van onze Muzikale Helden! En Blinky Palermo, de Rotterdamse band waar Tim Kamps (Kamps & Kamps) in speelt. Op www.deparade.nl vind je het hele programma.

Lowlands (19 tot en met 21 augustus) 
Het stand-upcomedyprogramma vindt plaats in de tent Helgas House Of Pain. Hier staan diverse cabaretiers die in De Kleine Komedie spelen in het nieuwe seizoen. Bijvoorbeeld: Eva Crutzen, Kees van Amstel, Soundos, Patrick Laureij, Johan Goossens, Sanne Wallis de Vries, Ronald Snijders en De Partizanen. Check www.lowlands.nl voor het volledige programma.

De Kleine Komedie op de Uitmarkt
De start van het nieuwe theaterseizoen: de Uitmarkt. En daar zijn we natuurlijk bij. Kom op zaterdag 27 en zondag 28 augustus naar onze tent op het Museumplein. Op veler verzoek verkopen we weer ballonnen met hierin twee kaarten voor een 'verrassings' voorstelling. En dat voor maar € 25,-! Kijk op www.uitmarkt.nl voor het actuele theaterprogramma. 

Er zijn de komende weken nog meer leuke dingen in de stad te doen zoals Artis ZOOmeravonden en Vondelpark Openluchttheater. Wij zien jullie in september weer terug in De Kleine Komedie.

Geniet van de zomer!
 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X