Een eigen productie van De Kleine Komedie. Muzikale Helden zingen hun eigen helden

27 Augustus 2016 - Muzikale helden van nu zingen hun eigen helden.

Zaterdag 27 augustus 2016

De Muzikale Helden Pim Muda (Ashton Brothers), Yorick van Norden, Kasper van Kooten, Krystl, Maxime Barlag (Mister and Mississippi), Stephanie Struijk (voorheen Stevie Ann) en Gerson Main zingen hun eigen helden. Met anekdotes van muzikaal geweten Leo Blokhuis. Vier avonden lang liefde voor muziek. Alleen in De Kleine Komedie.

In Muzikale Helden gaan de singer-songwriters en kleinkunstenaars van nu aan het werk met hun helden. Ze zingen nummers die ze zelf grijs gedraaid hebben, liedjes die hun muzieksmaak kleur geven en waardoor zij hun eigen stijl hebben ontwikkeld. Ze brengen hun favoriete nummers in een eigen uitvoering en ze vertellen hierbij hun herinneringen die bij die nummers horen. Aangevuld met de verhalen van Leo Blokhuis komt een beeld tot leven van de inspiratiebronnen van deze succesvolle zangers en zangeressen.

Het programma wordt geregisseerd door Dick Hauser en muzikaal ondersteund door een band onder leiding van Jan Robijns, met Wouter Planteijdt, Martijn Bosman en Hein Offermans. Dit is een eigen productie van De Kleine Komedie.

Muzikale Helden,
14, 15, 16 en 17 september

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X