Ontruimingsoefening met voorstelling, gratis voor de Vrienden van De Kleine Komedie!

31 augustus 2016 - Beginnende cabaretier Yvonne van den Eerenbeemt heeft speciaal een voorstelling gemaakt rondom een ontruimingsoefening.

Zaterdag 03 september 2016

Yvonne van den Eerenbeemt heeft speciaal een voorstelling gemaakt rondom een ontruimingsoefening: Sirene. Want u staat er misschien niet bij stil, maar De Kleine Komedie is, zichtbaar en onzichtbaar, voortdurend bezig met de veiligheid in en rondom het pand. Zodat wij onze procedures kunnen aanscherpen en u een leuke avond tegemoet gaat met onverwachte situaties.

De ontruimingsoefening met voorstelling is gratis voor de Vrienden van De Kleine Komedie. Reserveer wel vooraf uw kaarten. En laat u verrassen op 7 september!

Klik hier voor het filmpje van Sirene

'Yvonne weet iedereen op het verkeerde been te zetten en switcht moeiteloos van glasharde grappen naar gevoelige wanhopige personages', zei het Haarlems Dagblad. Yvonne won zilver bij het concours om de Wim Sonneveldprijs 2014. 'Yvonne is een groot talent en grijpt u bij de kladden', aldus de jury van het Amsterdams Kleinkunstfestival. Over deze finaleavond schreef het NRC “Beste actrice van de avond” en de Volkskrant: 'IJzersterk slot.'

Yvonne van den Eerenbeemt
Sirene 
7 september 

Bewaren

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X