Roast van Felix Meurders, na Spijkers met Koppen vanuit De Kleine Komedie

30 augustus 2016 - We trappen het nieuwe seizoen af met Spijkers met Koppen, voor één keer live vanuit De Kleine Komedie. En als toegift een kleine Roast. Het vaste cabaretclubje van Spijkers roostert Felix Meurders!

Donderdag 01 september 2016

Zaterdag 3 september trappen we het nieuwe culturele seizoen af met Spijkers met Koppen, voor één keer live vanuit De Kleine Komedie. Er zijn columns van Hans Sibbel en Merijn Scholten en er is cabaret van Hanneke Drenth, Martijn Hillenius, Roel Bloemen, Alex Ploeg, Kiki Schippers en Tim Kamps. Er wordt gepraat met Groen Links politicus Jesse Klaver en schrijver/programmamaker Jelle Brandt Corstius. En er is muziek van de cast van Op een mooie Pinksterdag met Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg. 

Speciaal voor deze allereerste Spijkers met Koppen geeft het vaste Spijkers cabaretclubje als cadeau een toegift middels een kleine Roast. Ze zullen Felix Meurders roosteren en dat zal niet mild zijn!

3 september 2016
Spijkers met Koppen en Roast


 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X