Volkskrant geeft 'Op een mooie pinksterdag' 4 sterren!

1 november 2016 - "Klassieke kleinkunstliedjes gebracht door perfect zangtrio."

Dinsdag 01 november 2016

"Het liedjesprogramma is niet wereldschokkend, maar wel een heerlijke selectie van de mooiste kleinkunstliedjes. Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg vormen een perfect zangtrio."

"De keuze voor de uitvoerders had niet beter gekund: Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg zijn fantastische zangeressen, die met begeleiding van een ook al zo fijne viermansband het klassieke materiaal goed tot zijn recht laten komen."

"Renée van Wegberg beleeft een hoogtepuntje als zij kreunend Hij kwam alleen maar voor de meter / oorspronkelijk zingt, een heerlijk ondeugende tekst van - wie anders - Annie M.G. Schmidt op een tango van Harry Bannink. Met volmaakte komische dictie brengt Annick Boer Op één been kun je niet lopen, op een melodie van Ruud Bos. En Lone van Roosendaal schakelt meesterlijk tussen ingehouden en losgelaten woede in het razendsnelle nummer Haat, met muziek van Joop Stokkermans."

Lees de hele recensie hier: de Volkskrant.

Op een mooie Pinksterdag is te zien op zondag 27 november 2016.
 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X