Met sterren overladen Sara Kroos morgen en overmorgen in reprise

6 januari 2017 - Dinsdag en woensdag staat Sara Kroos in De Kleine Komedie met haar voorstelling Doorgefokt.

Vrijdag 06 januari 2017

Nadat Sara Kroos op doktersadvies haar tournee even heeft moeten staken wegens oververmoeidheid, is haar voorstelling Doorgefokt in september in reprise gegaan. Wij zijn heel blij dat ze de voorstelling volgende week nog twee keer bij ons komt spelen, en er zijn nog kaarten! Graag herinneren we u nog een keer aan de sterrenregen die ze ontving voor deze voorstelling:

TROUW ****
“Ze vertelt met veel zelfspot, een fraai geconstrueerde voorstelling waarbij ze uiteindelijk bij de kern uitkomt. Wie de veerkracht van de mens zo mooi en grappig theatraal kan maken, is een hele grote.”

NRC HANDELSBLAD ****
“Haar humor is pittig en heerlijk vunzig. Maar ze weet je ook een paar keer goed emotioneel te raken. Het tempo ligt hoog en geen mogelijkheid tot een grap blijft onbenut. Kroos bewijst andermaal tot de top te behoren.”

TELEGRAAF ****
,,De meest kostelijke anekdotes, de kunst van het amuseren heeft Sara Kroos na 15 jaar als geen ander onder de knie. Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen.”

VOLKSKRANT ****
“Het ene moment is Kroos snoeihard en bot, om het daarna te compenseren met warmte en mededogen. Alles wordt geserveerd met een verpletterende humor.”

Sara Kroos, Doorgefokt
dinsdag 10 en woensdag 11 januari 2017

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X