Het Parool en De Kleine Komedie presenteren deze vrijdag: Klap op de maand

29 maart 2016 - Het Parool en De Kleine Komedie slaan de handen weer ineen en organiseren een maandelijkse vrijdagmiddagborrel met inhoud: Klap op de maand.

Donderdag 24 maart 2016

Het Parool en De Kleine Komedie geven een vervolg aan hun samenwerking. Na de geslaagde Columnistenavond organiseren de Amsterdamse instituten vanaf vrijdagmiddag 1 april Klap op de Maand. Elke eerste vrijdag van de maand een gezellige borrel met inhoud. Tijdens Klap op de Maand bespreken journalisten van Het Parool en interessante gasten de afgelopen maand en blikken zij vooruit op wat gaat komen. Wie bepalen het nieuws? Waar ging en gaat het over? Kunnen we ons ergens op verheugen? Of moeten we ons toch zorgen maken?

Klap op de Maand helpt je de wereld net iets beter te begrijpen en zorgt ervoor dat je de nieuwe maand met genoeg stof tot nadenken tegemoet kan treden. Klap op de Maand wordt gepresenteerd door Roos Schlikker en Ronald Ockhuysen. Kijk hier wie de gasten zijn op 1 april 

Singer-songwriters van Het Nieuwe Lied laten hun licht schijnen op de thema's.

Koop hier je kaarten voor Klap op de maand
vrijdag 1 april, 17.00 uur 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X