De gasten voor de eerste Klap op de Maand

22 januari - Wie zijn de gasten van de eerste Klap op de Maand dit jaar, waarin we met actuele gasten de maand bespreken. Dé vrijdagmiddagborrel met inhoud, de bar is open, de stoelen staan klaar! Waar gaan we het over hebben?

Zondag 22 januari 2017

Wie zijn de gasten van de eerste Klap op de Maand dit jaar, waarin we met actuele gasten de maand bespreken. Dé vrijdagmiddagborrel met inhoud, de bar is open, de stoelen staan klaar! Waar gaan we het vrijdagmiddag 3 februari over hebben?

Onze eerste gast is Parool-columnist Ronald Hooft. Hij komt praten over de brug over het IJ. Want die komt er. En er gaan stemmen op voor een tweede brug, een tunnel en zelfs een kabelbaan. Hoe kijkt hij - architectuurcriticus, ontwerper en inwoner van Amsterdam-Noord – aan tegen de plannen?

De tweede gast is Gerald Brugman, van Architectuurcentrum Arcam. Arcam wil namelijk een spectaculaire stadsmaquette van Amsterdam bouwen en roept Amsterdammers op mooie verhalen te vertellen over hun favoriete plek. Brugman vertelt wat er gaat gebeuren.

Singer-songwriters van Het Nieuwe Lied laten hun licht schijnen op de maand. Dit keer is dat Jan Groenteman. De Klap op 3 februari wordt gepresenteerd door de hoofdredacteur van Het Parool Ronald Ockhuysen. 

Klap op de maand
vrijdagmiddag 17.00 uur
3 februari 2017

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X