Interview met Nathalie Baartman over haar nieuwe programma

20 januari - Voorstelling Nathalie Baartman dit weekend in première. In NRC verscheen een mooi stuk over de cabaretière.

Vrijdag 20 januari 2017

Nathalie Baartman gaat dit weekend in première en speelt haar nieuwe voorstelling Voest 23 maart in De Kleine Komedie. In NRC verscheen een mooi stuk over de cabaretière. Ze vertelt in Voest over haar terugkeer naar Twente. 

NRC: "De 43-jarige Baartman is minder bekend dan ze verdient te zijn. Louter , haar vorige programma, was een wonderschoon en lichtvoetig verhaal over het verbreken van haar relatie en het wonen op een bungalowpark in Putten, waar ze zich op de moestuin wierp: „Fanatiek! Geen man, maar straks wel verse andijvie!"

Over haar nieuwe voorstelling Voest schrijft NRC: "Ook in Voest strooit ze (bij een try-out in december) weer met geestige en poëtische zinnetjes, terwijl ze tussendoor zwierige, ook al zo ragfijn verwoorde liedjes zingt, waarbij ze zichzelf begeleidt op accordeon."

En: "In Voest schildert Baartman met veel humor een portret van haar emotionele moeder en haar warmbloedige tantes. Zo heeft een tante bij het asielzoekerscentrum in de buurt allemaal knappe Syrische mannen gezien. Tegen Nathalie verzucht ze: ‘Oww, als ik een jong wicht was, had ik mie er ook zo’n één oetzocht.’"  

Nathalie Baartman
Voest
29 maart 2017

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X