Ntjam Rosie twee keer in De Kleine Komedie

30 januari 2017 - Volgende week staat de Kameroens/Nederlandse zangeres Ntjam Rosie met maar liefst twee voorstellingen bij ons. Donderdag met 'We hadden liefde, we hadden wapens' en zondag met haar eigen 'Homelands'.

Maandag 30 januari 2017

Twee keer in één week in hetzelfde theater. Met twee verschillende voorstellingen. Dat kunnen niet veel artiesten zeggen, maar Ntjam Rosie doet het. Volgende week donderdag schittert ze naast onder meer Huub van der Lubbe in het uitverkochte We hadden liefde, we hadden wapens. Een voorstelling die vier dikke sterren kreeg van theaterkrant.nl. Drie dagen erna staat op ons podium met haar eigen voorstelling Homelands, in samenwerking met het Artvark Saxophone Quaret.

De Kleine Komedie is geen onbekend terrein voor de Kameroens/Nederlandse zangeres Ntjam Rosie. In september 2012 stond ze al bij ons, bij Muzikale Helden, waar ze de muziek van haar grote voorbeelden vertolkte. Nu is het tijd voor haar eigen nummers. In Homelands haalt ze herinneringen op aan Kameroen en zingt ze nummers in het Engels, Frans en haar moedertaal Bulu. Ze wordt daarbij begeleid door vier saxofoons - twee altsaxen, een tenor en een bariton.

De voorstelling, die ze al met veel succes speelde in het Bimhuis Amsterdam en Tivoli/Vredenburg Utrecht, heeft een extra speciaal tintje: de Homelands live cd/dvd wordt gepresenteerd. Een bijzondere avond dus, en u heeft geluk, er zijn nog een aantal kaarten.

Ntjam Rosie & Artvark, Homelands
Zondag 12 februari 2017

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X