Karsu bij DWDD

8 februari 2017 - Gisteravond was Karsu te gast in De Wereld Draait Door. Ze speelde een fragment uit haar nummer Lily. 's Nachts was ze te gast bij Nooit meer slapen op Radio 2.

Woensdag 08 februari 2017

Gisteravond was Karsu te gast in De Wereld Draait Door. Ze speelde een fragment uit haar nummer Lily. Een kort fragment weliswaar (zie hieronder), maar lang genoeg om te horen en te zien hoe betoverend Karsus stem is. Toch te kort? Op de website staan hier en hier nog twee bonusfragmenten.

Ook gisteren, maar dan om middernacht, was Karsu te gast in Nooit meer slapen op NPO Radio 2. Ze deed mee aan de rubriek 'Open Kaart', waarin ze vertelt over haar voorstelling en vragen beantwoordt als 'Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt?' en 'Welk boek had je zelf graag geschreven?'. Het onderdeel met Karsu is te horen vanaf 01:23:36.

En alsof het nog niet genoeg is, stond er afgelopen zaterdag een groot interview met Karsu in Het Parool. Ze vertelt er over de Edison die ze in 2016 won. En over haar nieuwe voorstelling natuurlijk. 'Je gaat bij mij niet naar een klassiek concert, of naar jazz of pop of Turks', zei ze. 'Je gaat naar een Karsuconcert.'

Karsu, Play my strings
Zondag 2 april 2017

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X