Volle Zalen in De Kleine Komedie

10 februari 2017 - Gisteravond was in Volle Zalen te zien hoe zanger en muzikant Danny Vera zijn eerste optreden in Amsterdam, bij ons in de Kleine Komedie, beleeft. Later is Erik van Muiswinkel te gast om te vertellen over zijn inspiratiebronnen.

Vrijdag 10 februari 2017

Danny Vera op het podium van De Kleine Komedie, zoals te zien in de aflevering van Volle Zalen.

Vorige week dinsdag speelde Danny Vera bij ons in het theater. Bezoekers die bij zijn theaterconcert waren, zullen het misschien al gemerkt hebben: er was een cameraploeg aanwezig van het televisieprogramma Volle Zalen. Presentator Cornald Maas volgde Danny op weg naar zijn eerste optreden in Amsterdam. Bij ons dus. Gisteravond werd de aflevering uitgezonden op NPO2.

In een bootje varen de twee door de grachten naar het theater, terwijl Danny een aantal liedjes speelt en vertelt over zijn tour Between the Dark & Daylight. Als ze er bijna zijn, roept hij: 'Kijk daar! Kijk!' en wijst hij trots naar zijn naam op de gevel. Verder praat Cornald Maas met Danny's vrouw Escha Tanihatu, die altijd met hem meereist, ligt Danny achter de schermen op een stretcher waar volgens hem ook Youp van 't Hek op rust en speelt hij een toegift in de foyer. De hele aflevering kijk je hier terug.

Later in het programma is Erik van Muiswinkel te gast, die nu met de reprise van De Olieworstelaar in de theaters staat. Hij vertelt over zijn grote inspiratiebronnen, zoals Freek de Jonge en het tv-programma Sluipschutters. Het fragment met Erik begint om 25:34.

Erik van Muiswinkel, De Olieworstelaar
7 mei 2017

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X