Laatste #HELD van Marcel de Groot

13 februari 2017 - Zondag speelt Marcel de Groot zijn voorstelling #HELD voor de laatste keer dit seizoen. Dat doe hij bij ons in De Kleine Komedie.

Maandag 13 februari 2017

Deze week is de laatste week van het seizoen dat Marcel de Groot met zijn voorstelling #HELD in het theater staat. 'Nog vijf voorstellingen en dan is het klaar', schrijft hij op Facebook. Zondag is de allerlaatste, bij ons in De Kleine Komedie.

In deze voorstelling speelt Marcel gloednieuw, eigen materiaal. Afgelopen jaren stond hij ook regelmatig in De Kleine Komedie, maar dan in dienst van anderen, zoals Maarten van Roozendaal of zijn vader Boudewijn de Groot. Maar nu dus zelf. En dit programma is heel positief ontvangen.

Zijn vader Boudewijn de Groot schreef een wellicht niet zo objectief, maar wel bijzonder lief bericht op Facebook (zie hieronder). Marcel kijkt terug op een heel mooie tour. 'Zelfs in mijn stoutste dromen had ik niet durven vermoeden dat het zo'n mooie trip zou worden', zegt hij. Hij sluit zijn bericht af met: 'Tot u sprak een gelukkig mens.'

Wie dit nog wil meemaken, heeft geluk, er zijn nog een paar kaarten voor zijn voorstelling in De Kleine Komedie.

Marcel de Groot, #HELD
Zondag 19 februari 2017

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X