BNN-VARA: live vanuit de foyer

15 februari 2017 - Peter Heerschop presenteert een nieuw maandelijks radioprogramma met en over cabaretiers, acteurs en andere opmerkelijke theatermakers. Live vanuit De Kleine Komedie.

Woensdag 15 februari 2017

Foto: Joris van Bennekom

Onder andere nu.nl en Zwarte Kat meldden het al: De Kleine Komedie gaat een unieke samenwerking aan met BNN-VARA. Peter Heerschop gaat het nieuwe maandelijkse radioprogramma Daar zal je ´m hebben presenteren. Live vanuit De Kleine Komedie. Met en over cabaretiers, acteurs en andere opmerkelijke theatermakers. De serie bestaat uit vier programma’s, ieder laatste weekend van de maand, van zaterdag op zondag tussen 00.00 en 01.00 uur bij BNN-VARA op NPO Radio 1. De eerste aflevering is in de nacht van 25 op 26 februari.

Het applaus klinkt, het doek valt, de voorstelling is voorbij en de nacht begint. Moe maar nog niet helemaal voldaan schuif je aan bij de nazit. Er wordt geproost. Wat ging er goed? Wat niet? Minutieus wordt de avond doorgenomen. Van de ontvangst in het theater tot het publiek op de achterste rij. Van het starend wachten, de eenzame concentratie in de kleedkamer tot bizarre ontmoetingen bij de artiesteningang. Er valt veel te bespreken. Seks, drugs en een saucijzenbroodje bij een tankstation.

Vanaf eind februari beleef je de nazit alsof je naast Peter Heerschop aan de bar in de foyer hangt. Live vanuit De Kleine Komedie. Met een handdoek in de nek verplaatst de artiest van die avond zich van de planken naar de foyer. Peter belt met collega’s die elders in het land hebben opgetreden, en in auto’s en busjes onderweg zijn naar huis. Binnenlopende gasten worden verwelkomd: ´Daar zal je ‘m hebben!´. Of d’r, natuurlijk.

Met live muziek, een hapje en een drankje, maar vooral met verhalen waarvan je alleen droomde dat ze bestonden. Daar zal je ‘m hebben biedt een intieme blik in de artiestenfoyer en een onverwachte kijk op het leven achter de schermen.

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X