Spinvis in Kunststof

23 februari 2017 - Vorige week vrijdag was Erik de Jong, alias Spinvis, te gast in Kunststof op radio 1. 'Gewoon een liedje zingen, vind ik het mooiste wat er is.'

Donderdag 23 februari 2017

Spinvis tijdens zijn première in Utrecht. Fotograaf: Thomas Ritzen

Naar aanleiding van de première van Spinvis' voorstelling Trein/Vuur/Dageraad vorige week donderdag in Utrecht, was Spinvis te gast in Kunststof op NPO Radio 1. Een uur lang vertelde hij over zijn voorstelling, over toeval, over het vak. En gaf hij live een voorproefje van zijn concert. 'Gewoon een liedje zingen, vind ik het mooiste wat er is.' Luister het hier terug.

Er was meer aandacht: VPRO 3voor12 bracht verslag uit van de première. En er waren recensies. Het NRC, 'unieke stem in de Nederlandse popmuziek', en theaterkrant.nl, 'een wondermooie performance', gaven vier sterren.

De voorstelling staat op 21 en 22 maart in De Kleine Komedie. Beide data zijn uitverkocht, maar u kunt u nog wel op de wachtlijst laten plaatsen.

Spinvis, Trein/Vuur/Dageraad (wachtlijst)
Dinsdag 21 en woensdag 22 maart

 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X