Luistertip: vannacht op radio 1

25 februari 2017 - Beleef de nazit alsof je naast Peter Heerschop aan de bar in de foyer hangt. Vanavond om 00.00 op Radio 1. Live vanuit De Kleine Komedie.

Zaterdag 25 februari 2017

Vanavond, als George van Houts zijn voorstelling gespeeld heeft en het doek sluit, wordt het nog lang niet stil in De Kleine Komedie. De zaal stroomt leeg, maar de foyer vol. De nazit begint. Er wordt geproost en nagepraat.

Beleef de nazit alsof je naast Peter Heerschop aan de bar in de foyer hangt. Vannacht, tussen 00.00 en 01.00 presenteert hij het nieuwe radioprogramma Daar zal je ´m hebben bij BNN-VARA op NPO Radio 1. Live vanuit De Kleine Komedie. Er komen gasten binnenlopen ('daar zal je ‘m hebben!') en Peter belt met collega’s die elders in het land hebben opgetreden, en in auto’s en busjes onderweg zijn naar huis.

Over de gasten van vanavond kunnen we helaas nog niks zeggen, maar dat het gaaf wordt wel. Want er valt veel te bespreken. Seks, drugs en een saucijzenbroodje bij een tankstation. Verhalen waarvan je alleen droomde dat ze bestonden.

Vanavond, om 00.00 - 01.00 op NPO Radio 1: Daar zal je 'm hebben

Update: Het was een mooie uitzending, met onder andere Paul de Munnik, Martijn Koning, Sanne Wallis de Vries en George van Houts. De uitzending is hier terug te luisteren!

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X