Bijgeboekt: boekpresentatie Mylou Frencken

13 maart 2017 - De liefde voor het kleinkunstlied zit diep. Bij luisteraars én bij makers. Kleinkunstenaar Mylou Frencken interviewde collega's over hun mooiste lied en bracht die samen in een bundel. Boekpresentatie: in De Kleine Komedie. Met gasten als Kees Torn en Brigitte Kaandorp.

Maandag 13 maart 2017

De liefde voor kleinkunst zit diep. Bij luisteraars én bij makers. Daarom interviewde kleinkunstenaar Mylou Frencken collega's Youp van ’t Hek, Katinka Polderman, Jeroen van Merwijk, Mike Boddé, Claudia de Breij en twintig anderen over hun favoriete lied. De interviews bundelde ze in een boek, dat boek wordt gepresenteerd op vrijdag 12 mei, bij ons in De Kleine Komedie.

De boekpresentatie van 12 mei is een unieke eenmalige voorstelling, met liedjes uit het boek van Frencken: Leven in het lied. Op Frenckens uitnodiging komen Paul van Vliet, Kees Torn, Hans Dorrestijn, Dorine Wiersma, Jan Beuving en Brigitte Kaandorp zingen en vertellen over hun liefde voor het kleinkunstlied. Ze strooien met hun favoriete liedjes én anekdotes over het vak.

Mylou Frencken en gasten - Leven in het lied (boekpresentatie)
Vrijdag 12 mei


 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X