Aftrap live radio 'Daar zal je 'm hebben' succes

27 februari 2017 - Zaterdagnacht 25 februari vond de aftrap van het nieuwe radioprogramma 'Daar zal je 'm hebben' plaats. Van 0.00 uur tot 01.00 uur op radio 1, live vanuit De Kleine Komedie.

Maandag 27 februari 2017

Zaterdagnacht 25 februari om 0.00 uur was het zover. In de eerste foyer van De Kleine Komedie zit presentator Peter Heerschop klaar achter zijn microfoon, Paul de Munnik zit naast hem. De tune van het nieuwe radioprogramma Daar zal je 'm hebben wordt ingestart, het rode lampje gaat branden. We zijn live. Op NPO radio 1.

Het was de eerste uitzending in een reeks van tenminste vier. In het programma beleef je de nazit alsof je naast Peter Heerschop aan de bar in de foyer hangt. Paul de Munnik zat naast Peter, en er kwamen gasten binnenlopen ('daar zal je ‘m hebben!'), zoals Martijn Koning en Sanne Wallis de Vries. Ook George van Houts schoof aan, die die avond optrad in De Kleine Komedie. En Peter belde met collega’s die elders in het land hadden opgetreden, en in auto’s en busjes onderweg waren naar huis. Ellen Pieters, Arnout Van den Bossche en Eric van Sauers kwamen gezellig napraten.

Het was een leuke aflevering, waarin veel geouwehoerd en gelachen werd. Vast onderdeel is dat er een ode gebracht wordt aan een grote kleinkunstenaar. Dit keer zong Paul de Munnik een prachtig lied van Bram Vermeulen.

De aflevering is hier terug te luisteren. De eerstvolgende aflevering is te beluisteren op 25 maart, weer van 0.00 uur tot 01.00 uur bij VARA-BNN op NPO Radio 1.

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X