Harry Sacksioni beste akoestische gitarist Benelux

20 maart 2017 - Harry Sacksioni is gekozen tot beste gitarist van de Benelux. En dat is niet voor het eerst: het is de vijfde achtereenvolgende keer.

Zondag 19 maart 2017

Harry Sacksioni is de beste gitarist van de Benelux. Dat is het onverzettelijke oordeel van de lezers van het maandblad Gitarist. Zij verkozen Sacksioni voor de vijfde keer op rij als beste. Hij is een virtuoos, hij is de koning van de fingerstylegitaar. En hij weet van geen ophouden.

Nu staat hij weer in de theaters met zijn voorstelling Once upon a time..., waarin hij zich helemaal in de filmuziek stort. The Pink Panther, James Bond, je kent het wel. Maar je kent het niet in de vorm van Harry Sacksioni. Als je hem hoort spelen, kun je je niet voorstellen dat dat uit één gitaar komt. 'In z'n eentje een band' merkte het Haarlems Dagblad terecht op.

Gisteravond was Sacksioni te gast in Podium Witteman, waar hij een indrukwekkende compositie samenspeelt met Mike Boddé. Het fragment bekijk je hier.

Harry Sacksioni - Once Upon a Time...
Maandag 8 mei 2017
 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X