Bijgeboekt: Kees van Beijnum - 25 jaar schrijversvak

Bijgeboekt: vrijdagmiddag 31 maart viert Kees van Beijnum zijn 25-jarig schrijverschap en het verschijnen van zijn nieuwe boek in De Kleine Komedie. Met Parool-hoofdredacteur Ronald Ockhuysen, schrijver/journalist/radiopresentator Jan Donkers, oud-uitgever Vic van de Reijt en dichter Remco Campert.

Dinsdag 14 maart 2017

Kees van Beijnum en Amsterdam. Een onafscheidelijke combinatie. Hij is er geboren, hij is er getogen. En ook in zijn schrijverschap is de stad niet weg te denken. Veel van zijn romans en scenario’s spelen zich eraf, waaronder zijn meest recente boek Het mooie seizoen.

Het verschijnen van zijn nieuwe roman valt samen met zijn 25 jaar schrijverschap. En dat moet gevierd worden. Met een programma in De Kleine Komedie, in samenwerking met Uitgeverij De Bezige Bij en het Parool. Parool-hoofdredacteur Ronald Ockhuysen interviewt Van Beijnum over zijn nieuwe roman en over zijn werk als schrijver en scenarist. Schrijver, journalist, radiopresentator en mooiste stem van Nederland Jan Donkers leest voor uit Het mooie seizoen. Oud-uitgever Vic van de Reijt presenteert de top drie mooiste liedjes over Amsterdam. En Remco Campert leest een gedicht over de stad. Een programma met een sterk Amsterdams accent.

Op Amsterdam. Op Kees. Op 25 jaar schrijverschap.

Kees van Beijnum - 25 jaar schrijverschap
Vrijdag 31 maart 17:00

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X