Gasten Klap op de Maand april bekend

3 april 2017 - Vrijdagmiddag is het weer zover: Klap op de Maand. Met twee bijzondere gasten bespreken we maart en kijken we vooruit naar mei.

Maandag 03 april 2017

Vrijdagmiddag. Tijd voor een vrijdagmiddagborrel. Aanstaande vrijdag 7 april om 17.00 uur hebben wij weer onze maandelijkse vrijmibo met inhoud, in samenwerking met Het Parool. Met twee bijzondere gasten blikken we terug op maart en kijken we vooruit naar mei.

We bekijken maart door de ogen van verslaggever en restaurantrecensent Hiske Versprille. In maart schreef ze een een serie in Het Parool: Eetparadijs Amsterdam. Over hoe de stad in zestig jaar dichtgroeide. Het percentage dikke mensen en het aantal eetgelegenheden steeg, net als het aantal diëtisten en sportscholen. Zou er een verband zijn?

Dan kijken we vooruit naar 4 en 5 mei met Esther Gaarland. Zij is van het Amsterdams 4&5 mei Comité en komt praten over herdenken en vieren in Amsterdam. Ze vertelt over de Herdenking op de Dam, Theater na de Dam, Vrijheidsmaaltijden en de bevrijdingsfestivals in Amsterdam.

Presentator van de middag is Parooljournalist Roos Schlikker. Singer-songwriters van Het Nieuwe Lied Frank van Kasteren en Eva van Manen zingen een speciaal voor dan geschreven lied over de actualiteit. Natuurlijk is in deze vrijdagmiddagborrel met inhoud, naast de inhoud, de borrel ook volop aanwezig. Voor, tijdens en na de interviews is de bar open.

Klap op de Maand
7 april 2017

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X