DKK tipt | Voor het eerst in De Kleine Komedie

17 juli 2017 - Natuurlijk, De Kleine Komedie is een podium voor de groten. Voor Youp, voor Sanne Wallis de Vries, Daniël Arends, voor Dolf Jansen. Maar minstens zo belangrijk: het is een podium voor beginnende groten. Deze artiesten staan in het nieuwe seizoen voor het eerst avondvullend in De Kleine Komedie.

Maandag 17 juli 2017

'Daar achter in de zaal in het donker, dacht ik terug aan de eerste keer dat ik in De Kleine Komedie mocht spelen.' ... 'In De Kleine Komedie.. Wat een avontuur. Opeens hoorden we erbij. We speelden in die geweldige zaal, waar de groten speelden. We wàren eigenlijk al bijna doorgebroken, voor ons gevoel.'

Was getekend, Paul de Munnik, in een mooie Facebookpost. Een kleine 25 jaar geleden stond hij hier voor het eerst, inmiddels ís hij een van de groten. In april komt hij met zijn voorstelling PAUL MET BAND.

Deze artiesten staan in het nieuwe seizoen voor het eerst avondvullend in De Kleine Komedie:

Iris Hond - Bewogen
Woensdag 1 november 2017

'A great spirit revealed' zei niemand minder dan Leonard Cohen over pianist en zangeres Iris Hond. In haar voorstelling Bewogen komt ze met muziek en verhalen. Parelende pianistiek. Interessante interpretaties. Spannend, speels spel.

Brace - Les geleerd
Zondag 3 december

Daar is hij. Helemaal terug. Op zijn zestiende scoorde hij hit na hit. Nu, vijftien jaar later, komt hij met een theatertour Les geleerd. Over hoe hij als probleemjongen opgroeide in Amsterdam. Over leven en liefde.

Johan Fretz - De Zachtmoedige Radicaal

Zondag 4 maart 2018

Het is zijn solodebuut. Johan Fretz legt een gepolariseerd Nederland op het hakblok. Hard? Ja, als het moet. Zacht? Ja, als het kan.

Karin Bruers en Nol Havens - Bruers haalt uit
Zondag 13 mei 2018

Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de rots. En verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen, eraan geloven. Muzikant Nol Havens zorgt ervoor dat het niet helemaal uit de hand loopt.

Kirsten van Teijn - Zalf
Zondag 18 maart 2018

Haar tweede solovoorstelling, haar eerste in De Kleine Komedie. Zalf. Een muzikale cabaretvoorstelling die de jeuk naar het theater brengt.

Ook voor het eerst in De Kleine Komedie: Shirma Rouse · Jan Beuving · Rundfunk · Diggy Dex · Nabil · Nasrdin Dchar · Matroesjka · Roos Blufpand · Sanne Vogel · Saman Amini

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X