De prekers zijn bekend

23 augustus 2017 - Op zondag 10 september geven vier smaakmakende Nederlanders hun hoogstpersoonlijke visie op de staat van ons land, op dit specifieke moment.

Woensdag 23 augustus 2017

Het is traditie. Aan het begin van het nieuwe theaterseizoen start De Kleine Komedie met Preken voor eigen Parochie. Op zondag 10 september geven vier smaakmakende Nederlanders hun hoogstpersoonlijke visie op de staat van ons land, op dit specifieke moment.
Ook in deze editie Preken voor eigen Parochie zijn het gasten met verschillende achtergronden en carrières:

Murat Isik, jurist en schrijver. Zojuist is zijn roman ‘Wees Onzichtbaar’ verschenen over een rotjeugd in de Bijlmer.
Petri Hofsté, bestuurslid Nyenrode & Hendrik de Keyser en al twee jaar op rij de meest invloedrijke corporate vrouw volgens Management Scope.
Erben Wennemars, oud allround-schaatser, sportanalist, voetbalbestuurder en naar eigen zeggen ‘altijd op zoek naar het ultieme sportgeluk’.
Charles Groenhuijsen, programmamaker en schrijver van o.a. ‘Oh, Oh, Amerika. Het land van Obama en Trump’.
De presentatie is in handen van Lebbis.

Een avond met vier uiteenlopende sprekers uit de wereld van cultuur, politiek en maatschappij met hun eigen kijk op de wereld. Juist nu in deze explosieve, kwetsbare tijden. Een krachtig, bezield, humoristisch maar vooral inspirerend programma. Een plaatsbepaling in de tijd aan het begin van het nieuwe theaterjaar met beschouwingen die ons scherp houden.

Preken voor eigen Parochie
10 september 2017

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X