Vier sterren in de Volkskrant voor Van der Vlugt & Co - 4 mei 21.00 uur in De Kleine Komedie

18 april 2016 - Dit weekend ging de voorstelling De drievingerige luiaard in première en op 4 mei spelen zij in De Kleine Komedie in het kader van Theater na de Dam.

Maandag 18 april 2016

Bram van der Vlugt, zijn kinderen Hester en Floris en Lucas Dols zijn op tournee met Van der Vlugt & Co. Dit weekend ging de voorstelling De drievingerige luiaard in première en op 4 mei spelen zij in De Kleine Komedie in het kader van Theater na de Dam, na de herdenking, om 21.00 uur. De drievingerige luiaard is een intrigerende concertvertelling. Een acteur, een saxofonist schuine streep klarinettist, een klassiek violiste en een contrabassist. De muziek vertelt, de stem raakt snaren, de wisselwerking is compleet.

De Volkskrant (★★★★): 'Bram van der Vlugt beweegt net zo makkelijk tussen lichtheid en tragedie, al een carriere lang. Hij heeft een persoonlijk verhaal te vertellen.' Lees hier de hele recensie in de Volkskrant

Kleine vergissingen, grote gevolgen. Daar gaat het over. Een ééndagsvlieg op zoek naar de liefde van zijn leven, een burenruzie in de sauna en het Vergeten Bombardement op het Haagse Bezuidenhout dat Bram van der Vlugt als jongetje van tien overleefde.

Klik hier voor gedicht De Oester. U hoort Bram een gedicht voordragen van Bette Westera, begeleid door Floris van der Vlugt (saxofoon en klarinet), Hester van der Vlugt (viool) en Lucas Dols (contrabas).

Van der Vlugt & Co - De Drievingerige Luiaard
4 mei 2016 - 21.00 uur 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X