Wim Helsen over de dood, Belgische politici en De Slimste Mens

27 oktober 2017 - Afgelopen week stond een groot interview met Wim Helsen in de HUMO. Over de dood, Belgische politici en De Slimste Mens.

Vrijdag 27 oktober 2017

HUMO: 'In zijn nieuwe voorstelling ‘Er wordt naar u geluisterd’ geeft de cabaretier gestalte aan een uitvaartbegeleider die ondanks zijn onbeholpenheid toch weet te ontroeren met rake opmerkingen over de dood, het leven, en alles wat daartussen zit. Dat Wim Helsen (49) eerst Nederland aandoet, heeft een prozaïsche verklaring: ‘Mijn Nederlandse theaterbureau had dat gevraagd, en ik kon niet meteen een argument verzinnen waarom ik het niet zou doen.’ Begin november volgt de Belgische première, maar probeer daarvoor vooral geen tickets meer op de kop te tikken: al maandenlang hopeloos uitverkocht!'

De laatste kans om Er wordt naar U geluisterd van Wim Helsen in Nederland te zien is aan het eind van dit theaterseizoen, in De Kleine Komedie!

dinsdag 5 t/m zaterdag 9 juni
Wim Helsen, Er wordt naar U geluisterd

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X