Gasten Klap op de maand december bekend

23 november 2017 - Volgende week is het weer tijd voor Klap op de Maand, en de gasten zijn bekend: Maarten van Dun en Corrie Verkerk. Presentatie is in handen van Roos Schlikker, en Tjeerd Gerritsen van Het Nieuwe Lied zal in een actueel lied terugblikken op de maand.

Donderdag 23 november 2017

Het eerste thema: de overspannen huizenmarkt in Amsterdam.
In Amsterdam is een lucratieve handel in huizen ontstaan. Investeerders, ondernemers en rijke families beleggen hun geld in huizen en hebben inmiddels grote delen van de woningmarkt in handen. Van wie is de stad eigenlijk? Parooljournalist Maarten van Dun zocht het uit.

Het tweede thema: spookhuizen in Amsterdam.
De klopgeest van Tuschinski, de wraak van de vermoorde Heinrich, mysterieuze bloedsporen, poltergeisten en andere demonische verschijningen. Het spookt in Amsterdam. Corrie Verkerk schreef het boek Amsterdamse spookhuizen. In december worden onder leiding van Corrie Verkerk spookwandelingen georganiseerd door hartje Amsterdam waar de engste spookverhalen zich afspelen.

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X