Uitzending gemist: Ergens Anders van Micha Wertheim

Micha Wertheim maakte vorig seizoen twee bijzondere voorstellingen in kleine zalen. Een tweeluik: 'Ergens Anders' en 'Iemand Anders'. 'Ergens Anders' is tot het einde van dit jaar terug te zien op Uitzending gemist. Wat ons betreft: een aanrader!

Maandag 04 december 2017

'Toen ik een jaar geleden besloot een voorstelling te maken waarin ik zelf ergens anders was, wist ik zeker dat het effect van die afwezigheid in beeld niet echt over zou komen. Daarom wilde ik geen opnamen van de voorstelling maken.Tot iemand met het idee kwam de voorstelling op te nemen met negen bewakingscamera’s en uit te zenden alsof je naar een beveiligingsmonitor zit te kijken met meerdere, steeds verspringende beelden. Het resultaat bevalt mij zeer. Het is natuurlijk niet hetzelfde als de oorspronkelijke voorstelling, maar het geeft toch een intiem beeld van hoe de voorstelling verliep. Althans, dat denk ik, want ik was er zelf niet bij.' (Micha Wertheim)

Bekijk hier de voorstelling Ergens Anders terug.

Deel twee, Iemand Anders komt op 9 december op tv


 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X