Theater na de Dam, voorstelling in De Kleine Komedie

30 april 2016 - op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei zetten theatermakers in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Tijdens deze editie van Theater Na de Dam spelen gelijktijdig meer dan tachtig voorstellingen die ieder betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

Zaterdag 30 april 2016

Theater na de Dam op 4 mei in De Kleine Komedie
Theater is bij uitstek de plek om vragen en gedachten over de geschiedenis, oorlog en vrijheid levend, concreet en persoonlijk te maken. Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei zetten theatermakers in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Tijdens deze editie van Theater Na de Dam spelen gelijktijdig meer dan tachtig voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

In De Kleine Komedie speelt Bram van der Vlugt samen met zijn kinderen Hester en Floris en Lucas Dols de voorstelling De drievingerige luiaard, een intrigerende concertvertelling. Onder andere over het Vergeten Bombardement op het Haagse Bezuidenhout dat Bram van der Vlugt als jongetje van tien overleefde. Na de herdenking, om 21.00 uur.

De voorstelling kreeg vier sterren in de Volkskrant.

Van der Vlugt & Co - De drievingerige luiaard
4 mei, 21.00 uur

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X