Hoofd Techniek Jacques Visser neemt na 36 jaar afscheid

Hoofd Techniek Jacques Visser met pensioen!

Dinsdag 05 december 2017

Maandag was hij hier voor het laatst en namen we afscheid van een oerkomediant. Jacques Visser, Hoofd Techniek van De Kleine Komedie, is na 36 jaar dienstverband met pensioen. Er is geen centimeter in ons gebouw die hij niet heeft bewerkt, geschilderd of gepleisterd. Jacques kent De Kleine Komedie als geen ander. Alles wat zich in en op ons gebouw bevindt is wel eens door zijn handen gegaan, al het meubilair, de technische apparatuur, alle moertjes, boutjes en kabeltjes. Zelfs zijn vrouw Mieke heeft hij in De Kleine Komedie aan de haak geslagen.

Vorige week hebben we zijn afscheid uitbundig gevierd met collega's uit het theatervak en werd hij toegesproken en toegezongen door o.a. Peter Heerschop, de heren van De Ploeg, Paul de Munnik, Dubbel en Dwars en Youp van 't Hek. En er waren ook veel (oud)technici aanwezig om hem uit te zwaaien. En maandag was het dan echt zover. Zijn allerlaatste werkdag in De Kleine Komedie. We sloten samen met alle medewerkers zijn loopbaan in De Kleine Komedie af tijdens de lunch. En ook hier haalden we herinneringen op, werden er hartelijke woorden gesproken en werd er door menig collega een traantje weggepinkt. Jacques, namens ons allemaal: We gaan je missen en bedankt!

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X