Thomas Rosenboom, Hanna Bervoets en Abdelkader Benali in Lunchpauzeverhalen.

3 februari - Met trots presenteren we dan ook de auteurs van de Lunchpauzeverhalen van de tweede helft van het seizoen: Thomas Rosenboom, Hanna Bervoets, Abdelkader Benali.

Zaterdag 03 februari 2018

Gerard Reve, Simon Carmiggelt, Remco Campert. We hebben al mogen luisteren naar prachtige verhalen van grootse schrijvers. En niet alleen van geroemde en bekende namen, maar ook ontdekten we nieuwe auteurs, mooie verhalen die we nog niet eerder hoorden en die nog niet bij het grote publiek bekend zijn. En door het voorlezen kwamen we en passant ook nog eens meer te weten over de voorlezers zelf.

Met trots presenteren we dan ook de auteurs van de Lunchpauzeverhalen van de tweede helft van het seizoen: Thomas Rosenboom (23 februari), Hanna Bervoets (30 maart), Abdelkader Benali (25 mei).

De mooiste verhalen van de interessantste schrijvers. Dat wil toch iedereen! Om in de stemming te komen, bekijk hier alvast de trailer:

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X