Gasten Klap op de maand maart bekend!

27 februari 2018 - In De Klap op de Maand wordt er teruggekeken en vooruitgeblikt op heikele en minder heikele kwesties. De gasten voor aanstaande vrijdag zijn bekend: Digna van Boetzelaer, Gerdine Dankers en Ignas van Schaick. Presentatie is in handen van Ronald Ockhuysen, en Jan Groenteman van Het Nieuwe Lied zal in een actueel lied terugblikken op de maand.

Dinsdag 27 februari 2018

De moordaanslag in het buurtcentrum op Wittenburg eind januari is een nieuw dieptepunt in het dodelijke geweld in Amsterdam. Nietsontziend geweld eist onschuldige levens. Ronald Ockhuysen praat erover met Digna van Boetzelaer, plaatsvervangend hoofdofficier van justitie van het parket Amsterdam, en officier van justitie Gerdine Dankers

Onze tweede gast is Ignas van Schaick, producent van De Wilde Stad. In de nieuwe bioscoopfilm De Wilde Stad zien we Amsterdam door de ogen van de avontuurlijke stadskat, Abatutu. Een film van de makers van De Nieuwe Wildernis over de dieren in de stadsjungle.

vrijdag 2 maart, 17.00 uur
Klap op de Maand

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X