Helaas gaat de voorstelling van Huub van der Lubbe vanavond niet door

9 maart - Door een stroomstoring is de voorstelling van Huub van der Lubbe vanavond afgelast.

Vrijdag 09 maart 2018

Beste bezoeker van Huub van der Lubbe,

Ten gevolge van de stroomstoring in Amsterdam, die ook De Kleine Komedie treft, moeten we de voorstelling Huub van der Lubbe van vanavond helaas annuleren.

We hebben op dit moment in het theater nog geen stroom. Wanneer wij weer stroom krijgen is op dit punt nog onduidelijk.
Maar zelfs als de Komedie weer toegang krijgt tot het electriciteitsnet, duurt het nog minimaal anderhalf uur, voordat alle installaties die we nodig hebben om u te ontvangen, de voorstelling te spelen en een veilige avond te garanderen, zijn opgestart. Vandaar dat wij in goed overleg met Huub van der Lubbe hebben moeten besluiten om de voorstelling te annuleren.

Gelukkig hebben we meteen een vervangende datum gevonden. U bent van harte welkom met uw kaarten van vanavond op 2 april om 20.15 uur.

Wilt u en kunt u naar de vervangende voorstelling? Mail dan naar kassa@dekleinekomedie.nl en dan verwelkomen we u graag op 2 april.

Kunt u helaas niet, dan horen we dat ook graag van u. We zullen dan zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag restitueren.

Horen we niets van u, dan gaan we ervan uit dat u dit bericht niet heeft ontvangen, en gaan we in de komende dagen/weken proberen om telefonisch contact met u op te nemen.

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X