Release tweede soloalbum Paul de Munnik

16 maart 2018 - Vandaag verschijnt het tweede soloalbum van Paul de Munnik: Goed jaar. 'Ik ben ergens halverwege mijn leven en maak de balans op. En ja, het gaat goed.' zegt de Munnik in Het Parool.

Vrijdag 16 maart 2018

'Nieuw heette twee jaar geleden zijn solodebuut. Het maken van een tweede album ging hem makkelijker af dan het eerste, zegt hij. 'Bij Nieuw wilde ik bewijzen dat ik echt wel een goede muzikant en zanger was en dat ik het echt wel allemaal alleen kon. Nu was het meer: Oké, hier ben ik, dit pad volg ik. Het opnemen ging lekker. Er zit veel plezier in deze plaat.'' (Het Parool)

'Bij het album Goed jaar hoort een theatertournee, die hem in Amsterdam naar De Kleine Komedie brengt' gaat Het Parool verder. En dat klopt! Op zondag 8 april is PAUL MET BAND bij ons te zien. Twee keer zelfs. De avondvoorstelling is uitverkocht, maar voor de matinee om 15.00 uur zijn nog kaarten.

zondag 8 april, 15.00 uur
Paul de Munnik - PAUL MET BAND

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X