Eerbetoon NUHR: Zilveren Raampje voor Joep, Peter, Viggo en Eddie

27 maart 2018 - Na afloop van de 200e (!) voorstelling van NUHR in De Kleine Komedie werden de heren door het publiek toegezongen met een loflied. En kregen Joep, Peter, Viggo en Eddie door Vivienne een Zilveren Raampje opgespeld.

Dinsdag 27 maart 2018

Cabaretgroep NUHR sluit deze week in De Kleine Komedie de tournee af van Alle 30 NUHR, het beste uit hun 30-jarige samenwerking en tegelijkertijd de afronding daarvan. Op 21 maart traden de mannen bovendien voor de 200e keer in het theater op. Een feestelijke avond waarbij het voltallige publiek hen na afloop, gemaskerd als Peter Heerschop, Viggo Waas, Joep van Deudekom of Eddie B. Wahr, verraste met een loflied.

Vervolgens eerde Vivienne Ypma, directeur van De Kleine Komedie, de mannen met het Zilveren Raampje, een zilveren speld in de vorm van het beeldmerk van De Kleine Komedie. Een blijk van waardering voor de superieure en constante kwaliteit van hun programma’s, hun vakmanschap, hun teamgeest, hun engagement en collegialiteit. En voor hun bijzondere band met het theater.
 
Fotograaf: Joris van Bennekom

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X