Jeroen Slot te gast bij Klap op de Maand

4 april 2018 - Aanstaande vrijdag kijken we bij Klap op de Maand terug op de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Dit doen we met Jeroen Slot. Slot is Hoofd Onderzoek bij bureau Onderzoek, Informatie en Statistiek (OIS) van de Gemeente Amsterdam. We gaan kijken naar de verkiezingen, de campagnes, de debatten, de nieuwe partijen, noem het maar op. En wat betekent de uitslag voor de stad?

Woensdag 04 april 2018

Klap op de Maand is dé maandelijkse vrijdagmiddagborrel met inhoud. Van de hand van Het Parool en De Kleine Komedie. Gepresenteerd door columnist Roos Schlikker. In deze talkshow worden gasten uit de net voorbije en bijna komende actualiteit ondervraagd. Er wordt teruggekeken en vooruitgeblikt op heikele en minder heikele kwesties. Niet onbelangrijk: de bar is open. Er is ruim de gelegenheid om vooraf, in de pauze en na afloop na te praten met een glas in de hand. Singersongwriters van Het Nieuwe Lied laten hun licht schijnen op de maand in een splinternieuw lied. Deze maand is dat Dafne Holtland. 

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X