Wegwerkzaamheden Amstel, bereikbaarheid voor bezoekers van De Kleine Komedie

29 mei 2018 - De wegwerkzaamheden aan de Amstel zijn begonnen. Houdt u er rekening mee dat u wellicht iets langer onderweg bent.

Dinsdag 29 mei 2018

Als u binnenkort een voorstelling in De Kleine Komedie bezoekt willen we u graag op de hoogte brengen van werkzaamheden aan de Amstel. De Amstel wordt tussen de Blauwbrug en het Muntplein opnieuw ingericht en dit heeft gevolgen voor het auto- en fietsverkeer en de fietsparkeerplekken rondom De Kleine Komedie.

Tijdens de werkzaamheden is de Amstel tussen Munt en Blauwbrug volledig afgesloten voor verkeer. De Kleine Komedie blijft via loopschotten bereikbaar voor voetgangers. U kunt wel gebruikmaken van de Halvemaansbrug.

Komt u op de fiets? Fietsers op de Amstel moeten afstappen en langs de werkzaamheden lopen. Er komen tijdelijke fietsparkeerplekken op de Halvemaansbrug en in de Bakkersstraat. De fietsroute tussen de Halvemaansteeg en de Halvemaansbrug wordt zo lang mogelijk in stand gehouden.

Komt u met de auto? De Halvemaansbrug is niet bereikbaar voor autoverkeer. Parkeergarage The Bank blijft bereikbaar.

Klik hier voor informatie van Gemeente Amsterdam over Omleidingen en bereikbaarheid.

Houdt u er rekening mee dat u iets langer onderweg bent. We wensen u veel plezier bij de voorstelling!

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X