Vacature: Kassamedewerker / administratief medewerker (m/v)

14 juni 2018: wie komt ons kassateam versterken?

Zondag 17 juni 2018

In het oudste theatergebouw van Amsterdam (1786) presenteert De Kleine Komedie cabaret, kleinkunst en theatermuziek. Van september t/m juni. Zeven dagen per week.

De Kleine Komedie zoekt per 1 juli (eventueel later, in overleg) een:

Kassamedewerker / administratief medewerker (m/v)
voor 20-24 uur per week

Werkzaamheden
De kassamedewerkers van De Kleine Komedie zijn mede verantwoordelijk voor de kaartverkoop en zijn het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. De kassamedewerk(st)er geeft telefonisch, mondeling en schriftelijk informatie aan het publiek over voorstellingen, plaatsen, kaartverkoop, abonnementen e.d. De kassamedewerker ondersteunt tevens het hoofd kassa met diverse administratieve werkzaamheden rondom de kaartverkoop.

Vereisten
Wij zoeken iemand die per juli beschikbaar is voor 20-24 uur per week. De kassawerkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met zondag, tussen 15.30 uur en 21.00 uur. Administratieve diensten zijn tussen 10 en 18 uur. Bezetting vindt plaats in overleg d.m.v. roostering. Werkzaamheden vinden ook plaats in weekenden en op feestdagen.
We vinden het belangrijk dat sollicitanten over goede communicatieve vaardigheden beschikken, flexibel en servicegericht zijn en passen binnen het huidige team van medewerkers. Ervaring bij een bespreekbureau en/of administratieve ervaring (al dan niet op cultureel gebied) is een pré.

De Kleine Komedie is als organisatie graag een brede culturele afspiegeling van de hedendaagse Amsterdamse samenleving. Wij moedigen kandidaten die daaraan bijdragen aan te solliciteren.

Sollicitatiebrieven met (kort) CV kunnen gemaild worden naar bianca@dekleinekomedie.nl tot uiterlijk 20 juni.

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X