IDFA in De Kleine Komedie

6 november 2018 - Wederom in dit theater: IDFA! Wegens aanhoudend succes opnieuw geprolongeerd. Want documentaires en theatervoorstellingen hebben meer overeenkomsten dan je denkt. Inhoud, montage, het projecteren van een wereldbeeld, de overlap is evident. Dit jaar van vrijdag 16 t/m zondag 18 november in ons theater.

Dinsdag 06 november 2018

Het gehele IDFA programma in De Kleine Komedie is hier te vinden, maar hieronder hebben we alvast wat bijzondere films uitgelicht:

Op vrijdag 16 november om 14.00 uur:
Kate Nash: Underestimate the Girl
Over de opkomst, ondergang én wederopstanding van singer-songwriter Kate Nash, die alles op het spel zette om trouw aan zichzelf te kunnen blijven. (klik hier voor kaarten)

Op zaterdag 17 november om 22.00 uur: 
Rudeboy: The Story of Trojan Records
Aanstekelijke, rijk gedocumenteerde geschiedenis van het legendarische Engelse label dat ska, rocksteady en reggae bij een breder publiek introduceerde. (klik hier voor kaarten)

Op zondag 18 november om 21.30 uur:
The Raft
Terugblik op een fascinerend sociaal experiment uit 1973: zet een groep mensen drie maanden op een vlot en kijk wat er gebeurt. (klik hier voor kaarten)

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X